Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του Κόμπι Μπράιαντ

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του Κόμπι Μπράιαντ

Η προβολή του θα γίνει από τον τ/σ Open

Η είδηση για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιντ στο δυστύχημα με το ελικόπτερο μαζί με την κόρη του, σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη και σκόρπισε απέραντη θλίψη για τον 41χρονο αθλητή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open αναμένεται να προβάλλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του, με τον τίτλο: Kobe Bryant's Muse, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 23.15.

Στο ντοκιμαντέρ αποτυπώνεται καρέ-καρέ η ζωή του Κόμπι Μπράιντ έτσι όπως τη διηγήθηκε ο ίδιος λίγα χρόνια πριν.

Ο αθλητής που λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο όχι μόνο για τις «μαγικές» του επιδόσεις στο τερέν αλλά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το πάθος για το άθλημα που υπηρέτησε και το ήθος του, μιλάει για το πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, τις απογοητεύσεις που είχε στην πορεία του, τις αμφισβητήσεις, τους  τραυματισμούς και το πως τελικά κατάφερε να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα και να απογειώσει την καριέρα του.

Το Kobe Bryant's Muse ξετυλίγει με τον πιο παραστατικό και ειλικρινή τρόπο τη διαδρομή του αγαπημένου αθλητή προς την κορυφή, μέσα από τα δικά του μάτια. Ο Κόμπι Μπράιντ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, τους συμμάχους του αλλά και τους εχθρούς του, ενώ μοιράζεται όσα τον ενέπνευσαν και του έδιναν πάντοτε δύναμη για να προχωρήσει μπροστά, παρά τα εμπόδια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...