My Style Rocks 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη μετά την κριτική

My Style Rocks 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη μετά την κριτική

«Άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε» είπε μεταξύ άλλων

Η Κιάρα Μαρκέζη εμφανίστηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3 προκειμένου να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Ωστόσο, γρήγορα το χαμόγελο εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της 19χρονης παίκτριας και έκανε την εμφάνιση της η θλίψη και τα δάκρυα. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος θέλησε να μάθει πώς τα σκέφτηκα αυτά η παίκτρια και στη συνέχεια σχολίασε: «Τι θες να σου πω τώρα; Τι θες να συζητήσουμε; Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο look, πάρα πολύ δύσκολο να το φτιάξει κάποιος».

Η Κιάρα Μαρκέζη τότε τόνισε πως καταλαβαίνει τι εννοεί ο κριτής και τα χαρακτήρισε «λόγια του αέρα». «Ξέρω ότι αυτή την εικόνα δεν μπορείς εσύ να την κάνεις βάση της πορείας σου σε αυτό το παιχνίδι. Εάν πιστεύεις ότι λέω αερολογίες μπορώ να σου βάζω μόνο βαθμό, να μην σχολιάζω τίποτα, γιατί δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί σου. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις κάνεις μόνη σου αυτό το look» απάντησε αιχμηρά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Με διάθεση να απολογηθεί, η Κιάρα Μαρκέζη ξεκίνησε να λέει πως κατανοεί της πληροφορίες που δέχεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσπαθεί να τις εφαρμόσει και στα δικά της looks.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τα λεγόμενα της παίκτριας και επιδεικτικά την βαθμολόγησε με 4 κάτι που στεναχώρησε την παίκτρια. «Είσαι ευχαριστημένη να έρχεσαι εδώ και να παίρνεις έτσι καλούς βαθμούς;» την ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου χωρίς να σχολιάσει την ενδυματολογική επιλογή της παίκτριας της έβαλε 5.

Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς την βαθμολόγησε με 1 και της είπε: «Δεν μπορείς να προσβάλεις και με αυτό που κάνεις εκμηδενίζεις, όλους τους ανθρώπους γύρω σου». Η Κατερίνα Στικούδη στη συνέχεια ρώτησε την Κιάρα Μαρκέζη αν έφτιαξε μόνη της αυτό το look που παρουσίασε και εκείνη με φωνή που έτρεμε απάντησε: «Ναι, με την βοήθεια της μητέρας μου. Δεν θέλω όμως να συνεχίσω κάτι, γιατί δεν είμαι πολύ καλά σήμερα. Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά και δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε και τα look που έκανα δεν τα είχα φτιάξει εγώ».

Στη συνέχεια η παίκτρια κατευθύνθηκε στη θέση της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και η Κατερίνα Στικούδη έσπευσε στο πλευρό της.