My Style Rocks 3: «Το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου»

My Style Rocks 3: «Το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου»

Το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη για παίκτρια που δεν φορούσε σουτιέν

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια από τις παίκτριες του My Style Rocks 3 η οποία έχουν προκαλέσει αίσθηση από το πρώτο επεισόδιο.

Η παίκτρια, αυτή τη φορά, εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της και στους κριτές του διαγωνισμού μόδας για να ακούσει τα σχόλια τους και να βαθμολογηθεί για τη sexy chic εμφάνιση της.

«Τι έχεις αυτές τις μέρες;» την ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης και πρόσθεσε: «Είσαι σίγουρη, ότι είσαι καλά; Γιατί χθες ήσουν λίγο τσίτα και σήμερα σε βλέπω επίσης λίγο…».

«Κάλμα είμαι σήμερα» τόνισε η Ευρυδίκη και πρόσθεσε: «Όταν είμαι ήρεμη με ρωτάνε τι έχω, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!».

Η συζήτηση για τη διάθεση της Ευρυδίκης, ανάμεσα στον κριτή και την παίκτρια συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ώσπου εκείνη κατέβασε το παλτό της με σκέρτσο για να φανεί το πουκάμισο που φορούσε.

Η καλή διάθεση και τα γέλια κράτησαν μέχρι τη στιγμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησε από την Ευριδίκη να βγάλει εντελώς το παλτό της για να δει το ντύσιμο της και να μπορέσει να την βαθμολογήσει.

Αυτό που αντίκρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης τον απογοήτευσε καθώς η παίκτρια δεν φορούσε σουτιέν. Ο κριτής προσπάθησε να δικαιολογήσει το «γιατί» δεν είναι ωραίο θέαμα αυτό που βλέπει όμως η παίκτρια του τόνισε πως τις έχουν κοστίσει 6.000 ευρώ.

Μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Όσα χιλιάρικα και να έχεις δώσει για το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου».