My Style Rocks 3: Τα νεύρα της Αμίνα με την Μαρία Καζαριάν

My Style Rocks 3: Τα νεύρα της Αμίνα με την Μαρία Καζαριάν

Μύρισε «μπαρούτι» ανάμεσα στις δυο παίκτριες του παιχνιδιού μόδας

Η Μαρία Καζαριάν φόρεσε τα ροζ ρούχα της, κράτησε μια μεγάλη ασημί τσάντα και ολοκλήρωσε το look που παρουσίασε στους κριτές του My Style Rocks 3 και τις συμπαίκτριες της με μια γούνα.

«Πηγαίνω στον συμβολαιογράφο να με ενημερώσει για μια αναπάντεχη κληρονομιά και είμαι πάμπλουτη» ήταν το concept που εμφάνισε όμως αυτό δεν άρεσε στην Αμίνα Χακίμ η οποία βαθμολόγησε με άσσο την εικόνα που έβλεπε.

«Τι δεν σου άρεσε» τη ρώτησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη δίνοντας της πάσα να αιτιολογήσει τη μονάδα.

«Θεωρώ ότι είναι εκτός concept, πιστεύω ότι οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται έτσι και αυτό το χρώμα για την περίσταση είναι λάθος.

«Γνώμη της, εγώ θα πήγαινα έτσι» απάντησε η Μαρία Καζαριάν ενώ η Αμίνα τόνισε φανερά εκνευρισμένη: «Είναι σχεδόν ύβρις...» και πρόσθεσε: «Είναι εκτός concept. Δεν πάμε έτσι στον συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι στις 17.00 το απόγευμα».

«Εγώ θα πήγαινα» έλεγε ξανά και ξανά η Μαρία Καζαριάν υπερασπιζόμενη το concept της κάτι που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο την Αμίνα.

Η ένταση ανάμεσα στις δυο παίκτριες συνεχίστηκε και το κλίμα έγινε εκρηκτικό ανάμεσα τους ενώ οι ατάκες που ακουγόντουσαν προκάλεσαν γέλιο τόσο στους κριτές όσο και στις συμπαίκτριες τους.