Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως ντέντεκτιβ Μπενουά Μπλανκ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως ντέντεκτιβ Μπενουά Μπλανκ

Μετά την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «Στα μαχαίρια» που βγήκε τον Νοέμβριο

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας «Στα μαχαίρια», Ράιαν Τζόνσον, ήδη δουλεύει πάνω στη συνέχεια της ταινίας αστυνομικού μυστηρίου, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

Όπως δήλωσε στο «The Hollywood Reporter», η ταινία μυστηρίου θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του Ντάνιελ Κρεγκ, ντέντεκτιβ Μπενουά Μπλανκ, καθώς διερευνά μία νέα υπόθεση. Ο Τζόνσον δήλωσε, ότι ελπίζει να κάνει την ταινία τον επόμενο χρόνο.

Αν και η εταιρεία παραγωγής Lionsgate δεν έχει επισημοποιήσει τη συνέχιση της ταινίας, η καλή παγκόσμια εισπρακτική πορεία της, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 247 εκατ. δολάρια, φαίνεται να είναι καλός οιωνός.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας τον Νοέμβριο, ο Τζόνσον είχε δηλώσει στο ET, πως ελπίζει να κάνει με τον Ντάνιελ Κρεγκ «κάθε λίγα χρόνια» ένα spinoff της ταινίας. «Περάσαμε τόσο καλά όταν κάναμε την ταινία, αν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε κάθε λίγα χρόνια και να δουλεύαμε πάνω σε ένα νέο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ… απλά, με ένα νέο καστ, μία νέα τοποθεσία, ένα νέο μυστήριο, για ένα εντελώς νέο σύνολο πραγμάτων, νομίζω ότι θα ήταν εκρηκτικό. Αλλά θα δούμε» δήλωσε τότε ο Τζόνσον.

Ο Τζόνσον πίστεψε από την πρώτη στιγμή για την επιτυχία του Κρεγκ στην ταινία. «Από τη στιγμή που είχαμε τον Ντάνιελ, κάναμε την ταινία… το έκανε τόσο εύκολο, γιατί όλοι θέλουν να δουλέψουν με τον Ντάνιελ Κρεγκ… Όλοι οι ηθοποιοί όταν το έμαθαν άρχισαν να χοροπηδούν» είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε κανένας που θα έπρεπε να πέσω στα γόνατα και να τον ικετέψω. Ευχαριστώ τον Θεό».