Δάκρυσε από τα γέλια ο Μάνεσης με τον χορό του Παρούμπα

Δάκρυσε από τα γέλια ο Μάνεσης με τον χορό του Παρούμπα

Απολαυστικό στιγμιότυπο στον «αέρα» του Alpha – «Είμαστε το ίδιο βλαμμένοι»

Δεν ήταν προετοιμασμένος ο Νίκος Μάνεσης γι’ αυτό που θα συνέβαινε στον «αέρα» της εκπομπής του στον Alpha.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να συνδεθεί με την όμορφη Θεσσαλονίκη και τον γνωστό πια Παρούμπα, τον γυμναστή που επιλέγει να χορεύει και να γυμνάζεται υπό τους ήχους λαϊκών τραγουδιών με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Παλάβωσα κύριε, Μάνεση! Καλή χρονιά» ανέφερε ο γυμναστής ο οποίος εμφανίστηκε με ένα πράσινο μούς: Σήμερα είμαι στη Θεσσαλονίκη με τα αστέρια μου και θέλω να πετάξω τον Ηφαιστίωνα! Λοιπόν χορεύω για πάρτη σας, περιμένετε» είπε ο Πάρης Παρούμπας και άρχισε να χορεύει υπό τους ήχους της επιτυχίας της Λένας Ζευγαρά, «Έλα έλα».

Ο χορός του παθιασμένου γυμναστή έκαναν τον Νίκο Μάνεση να δακρύσει από τα γέλια. «Κύριε Μάνεση, μπορώ να έχω ένα λεπτό. Το μούσι μου έχει χρώμα πετροκιτρινοσαρδέλας όπως λέει και η Μοιραράκη. Δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα με αυτό, είμαι τζαζ απλά. Γουστάρω πολύ αυτό που κάνω. Είχα την κοτσίδα παλιά. Σας αγαπώ τόσο πολύ κύριε Μάνεση! Είστε ο έντεχνος δημοσιογράφος» του είπε και ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με χιούμορ: «Ξέρεις γιατί; Είμαστε το ίδιο βλαμμένοι για αυτό. Ο ένας στηρίζει την ομάδα του άλλου».