Μία ταινία εμπνευσμένη από τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι

Μία ταινία εμπνευσμένη από τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι

Έχει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι του αείμνηστου σταρ

Το σύμπαν καταρρέει από τον απροσδόκητο θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι σε αυτήν την περίεργη indie rom-com ταινία με τίτλο «Speed of Life», για την οποία έχει κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Άλισον Τόλμαν και η Αν Ντόουντ, ως η ίδια γυναίκα, αλλά σε δυο διαφορετικές εποχές της ζωής της. Η ταινία θέτει το ερώτημα τι θα συνέβαινε «εάν ο θάνατος του Ντέιβιντ Μπόουι δημιούργησε ένα ανεξήγητο εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα για τον μεγαλύτερο θαυμαστή του».

Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα συνηθισμένο αμερικανικό ζευγάρι, την Τζουν και τον Έντουαρντ, που υποδύονται η Άλισον Τόλμαν και ο Ρέι Σαντιάγκο. Την ημέρα του θανάτου του Ντέιβιντ Μπόουι το 2016, η Τζουν και ο Έντουαρντ έχουν μία έντονη διαφωνία για το μέλλον τους. Ο Έντουαρντ σύντομα απορροφάται από μία σκουληκότρυπα που δημιουργήθηκε από τον πρόωρο θάνατο του θρύλου της ροκ.

Και μεταφέρεται στο 2040. Τώρα η Τζουν είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη και την υποδύεται η Αν Ντόουντ και εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Έντουαρντ. Αλλά όταν ο Έντουαρντ εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της είναι ακριβώς όπως την ημέρα της εξαφάνισής του και τότε η Τζουν πρέπει να επανεκτιμήσει το μέλλον της σχέσης τους και της κοινής τους ζωής.

Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι του Ντέιβιντ Μπόουι που κυκλοφόρησε με το άλμπουμ «Low» το 1977. Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει η Λιζ Μανάσιλ. Το «Speed of Life», θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες, όπως η Apple TV, το Amazon Prime Video, το Google Play και άλλα.