The Voice: Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς – Άγγιξε το 51% η τηλεθέαση

The Voice: Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς – Άγγιξε το 51% η τηλεθέαση

Δείτε τα βίντεο

Καθήλωσε τους τηλεθεατές ο χθεσινός τελικός του «The Voice» καθώς η τηλεθέαση ξεπέρασε ακόμη και το 50%.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση  στον μεγάλο τελικό του talent show κινήθηκε στο 33,3% στο δυναμικό κοινό και στο 39% στο σύνολο. Το «The Voice» σκαρφάλωσε σταδιακά μέχρι το 51,1%.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Στο φινάλε του πρώτου μέρους του τελικού του Voice, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους τέσσερις από τους οκτώ διαγωνιζόμενους που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Στο δεύτερο μέρος του τελικού του Voice προκρίθηκαν οι Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Χειλάς και ο Γιώργος Ευθυμιάδης.

Προκρίθηκαν: Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Χειλάς, Γιώργος Ευθυμιάδης.

Αποκλείστηκαν: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, Έλλη Πλατάνου.

Στη συνέχει μετά την σχετική ανακοίνωση του Γιώργου Λιάνου, οι τέσσερις παίκτες που προκρίθηκαν στο δεύτερο μέρος του τελικού, βγήκαν ξανά στη σκηνή του Voice και ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν ξανατραγουδήσει στον διαγωνισμό.

Η τελική δυάδα του Voice

Η επόμενη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έγινε λίγο αργότερα. Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε τους δύο διαγωνιζόμενους που περνούν στην τελική δυάδα, μετά τη νέα ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η Ελπίδα Γαδ και ο Δημήτρης Καραγιάννης πέρασαν στην δυάδα και τραγούδησαν για τελευταία φορά στη σκηνή του Voice, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό λίγο πριν το φινάλε.

Προκρίθηκαν: Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης.

Αποκλείστηκαν: Κώστας Χειλάς, Γιώργος Ευθυμιάδης.

Το τηλεοπτικό κοινό, με τη θετική του ψήφο, αποφάσισε πως μεγάλος νικητής του The Voice είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.