GNTM 2: «Σκέφτηκα να σαμποτάρω τη προσπάθεια της Άννας Μαρίας»

GNTM 2: «Σκέφτηκα να σαμποτάρω τη προσπάθεια της Άννας Μαρίας»

Όσα συμβαίνουν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού

Δύο μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model 2. Τα νεαρά μοντέλα έχουν ταξιδέψει στο Μιλάνο, και στο τελευταίο επεισόδιο αποχαιρέτησαν τη Χαρά η οποία μάζεψε τη βαλίτσα της και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η «χρυσή» τετράδα του Greece’s Next Top Model 2, στο επεισόδιο της Τρίτης κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική και πένθιμη δοκιμασία αφού έπρεπε να υποδυθούν τις «Σιτσιλιάνες χήρες».

Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης είναι πως οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφίζονται όλες μαζί και οι τρεις θα βοηθούν τη μια που θα είναι κεντρικό πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Άννας-Μαρίας τα «βλέμματα» και τις εντυπώσεις «έκλεψε» η Κάτια με τις επιδόσεις της καθώς θέλησε να βοηθήσει τη συμπαίκτρια της αν και δεν υπάρχει συμπάθεια μεταξύ των δυο κοριτσιών.

«Δεν θα κρύψω ότι μου πέρασε από το μυαλό να σαμποτάρω τη προσπάθεια της Άννας Μαρίας όμως θέλω να το κάνω με ντόμπρο τρόπο, καθαρό» ανέφερε η Κάτια στο τέλος του σετ στην κάμερα της παραγωγής μη κρύβοντας τα συναισθήματα της για την συμπαίκτρια της.