Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζεται για το Kill Bill 3

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζεται για το Kill Bill 3

«Είναι σίγουρα στα χαρτιά» ανέφερε ο διάσημος σκηνοθέτης

Στα επόμενα χρόνια ίσως οι θεατές να μπορέσουν να δουν το Kill Bill 3, αν ισχύσουν τα όσα δηλώνει κατά καιρούς ο σκηνοθέτης της κινηματογραφικής σειράς Κουέντιν Ταραντίνο.

Όπως δήλωσε στο GamesRadar, δεν αποκλείει να κάνει την τρίτη συνέχεια του Kill Bill, όπου η Ούμα Θέρμαν φόρεσε την κίτρινη φόρμα της και έπιασε το σπαθί katana για να πάρει εκδίκηση από τον πρώην αγαπημένο της.

Εξάλλου ο Ταραντίνο δήλωσε στο SiriusXM, ότι η ταινία είναι «σίγουρα στα χαρτιά» λέγοντας «έχω κάποιες ιδέες για το θα έκανα».

Διευκρινίζει ωστόσο ότι θα χρειαστούν «τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα» προτού γίνει γνωστό κάτι για την ταινία. Είτε αυτό αφορά την αρχή της παραγωγής, είτε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους, κάνοντας σαφές ότι το Kill Bill 3 δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Ταραντίνο.

Η καθυστέρηση φαίνεται να οφείλεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για θεατρικό και για μία τηλεοπτική σειρά. «Έχω γράψει ένα θεατρικό, έχω γράψει και μία τηλεοπτική σειρά πέντε επεισοδίων», δήλωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος.