Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε τον ρόλο ο κλαρινιτζής Κυριάκος

Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε τον ρόλο ο κλαρινιτζής Κυριάκος

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε και για τα κοινά χαρακτηριστικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά του Ant1

Οι Άγριες Μέλισσες εμφανίστηκαν στην ελληνική τηλεόραση και «τσίμπησαν» για τα καλά τον ανταγωνισμό.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται τον κλαρινιτζή Κυριάκο και με το κλαρίνο του ξεσηκώνει το Διαφάνι μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εξομολογήθηκε το πώς βρέθηκε στη σειρά και ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Από σπόντα ήρθαν στη ζωή μου οι Άγριες Μέλισσες. Ένας συνάδελφος και φίλος με τον οποίο παίζαμε σε μία παράσταση, μου λέει κάνουν κάστινγκ για μια σειρά κι έδωσα το όνομά σου. Στο πρώτο κάστινγκ εξεπλάγην με τον ομάδα. Με ρώτησαν “το φυσάς το κλαρίνο”; Δεν ξέρω ούτε να το πιάνω το κλαρίνο» ανέφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Έχει όμως κοινά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον ρόλο που υποδύεται; «Δεν έχω κοινά με τον Κυριάκο, περισσότερο διαφορές έχω. Περιμένω παιδάκι σε λίγο καιρό και έχω τρομερό άγχος. Σίγουρα στον γάμο μας θα φέρουμε κλαρίνα και βιολιά από τον Τύρναβο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έρχονται και μου βάζουν χέρι για την Ουρανία. Ο Κυριάκος και η Ουρανία παλεύουν για παιδάκι, για να δούμε. Εμένα το Διαφάνι μου βγάζει περισσότερο κηδεία και κακό. Αγαπημένο γλυκό στο Διαφάνι είναι τα κόλλυβα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...