GNTM 2: Αποχώρησε η Ίλντα από το παιχνίδι

GNTM 2: Αποχώρησε η Ίλντα από το παιχνίδι

Σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κάτια

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι «χρυσές επτά» του Greece’s Next Top Model 2.

Τα νεαρά μοντέλα μεταφέρθηκαν σε ένα βιομηχανικό τοπίο και ντύθηκαν με φορέματα  υψηλής ραπτικής ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στα 12ποντα τακούνια τους και σκαρφάλωσαν πάνω στη κουτάλα μιας μπουλντόζας.

Η Κέισι και η Κάτια ήταν οι δυο παίκτριες οι οποίες είχαν αβαντάζ καθώς είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Το αβαντάζ της Κάτιας έχει να κάνει με τον χρόνο της φωτογράφισης της ενώ η Κέισι ήταν αυτή που διάλεξε τι ρούχο θα φορούσε το κάθε κορίτσι στη δοκιμασία.

Τα νεαρά μοντέλα εμφανίστηκαν στο πλατό και η μια μετά την άλλη άκουσαν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ενώ στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, κρατώντας τις φωτογραφίες τους στα χέρια, ενημέρωσε τις παίκτριες σχετικά με το ποιες πέρασαν στην εξάδα του φετινού GNTM.

Την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας είχε η Κάτια η οποία στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης θα ενημερωθεί για το αβαντάζ της. «Τα πήγε καταπληκτικά από όλες τις απόψεις» είπε η Βίκυ Καγιά και έδωσε ένα μεγάλο μπράβο στην παίκτρια η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Η Άννα και η Ίλντα ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν τις χειρότερες αποδόσεις αλλά η Ίλντα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να μπει στην εξάδα και αποχώρησε από το παιχνίδι.