Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μίλτος θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του μετώπου

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μίλτος θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του μετώπου

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο την Κυριακή στις 21.00 στο Open

Απρόοπτα και συγκλονιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 από την συχνότητα του Open.

Παρά τους φόβους της Ιφιγένειας και τις αρχικές ενστάσεις του Ζαχάρωφ, ο Μίλτος θα ακολουθήσει τα δικά του «θέλω» και θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Η Ιφιγένεια θα δώσει τον δικό της γενναίο αγώνα στο Παρίσι.

Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αλλά και στα Βαλκάνια είναι έκρυθμη. Ο Ζαχάρωφ προτείνει στον Μίλτο να φύγει ξανά για την Ρωσία, αλλά αυτή τη φορά εκείνος δεν θα ακολουθήσει τις επιθυμίες του. Το ξέσπασμα των Βαλκανικών, βρίσκει την Ιφιγένεια φοιτήτρια, να οργανώνει εράνους και να μοιράζει προπαγανδιστικό υλικό υπέρ της Ελλάδας. Ο Μίλτος αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Ιφιγένειας να καταταγεί στον Ελληνικό στρατό και να πολεμήσει στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Η σημαντική δράση της Ιφιγένειας στο Παρίσι υπέρ της Ελλάδας και η συμμετοχή του Μίλτου στον Πρώτο Βαλκανικό πόλεμο από τις τάξεις του Ελληνικού στρατού, θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις οικογένειες Νικολαϊδη και Παυλίδη.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του επεισοδίου: