Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

«Ο κόσμος μου στέλνει πολλά μηνύματα»

Την Μαρία Κίτσου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες και την διαχείριση που κάνει στην αναγνωρισιμότητα.

«Είναι το πρώτο μου βραβείο, δεν το περίμενα γι’ αυτό και έτρεμα κιόλας» είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, με την επιτυχία της σειράς, απλά εισπράττω πολύ χαρά και αγάπη από τον κόσμο. Νιώθω ότι προσφέρω κιόλας μέσα από αυτό.

Σε αυτή την έκταση, όχι, δεν την περίμενα αλλά το ένστικτο μου έλεγε από την πρώτη στιγμή πως κάτι πολύ καλό πάει να γίνει.

«Δεν παραξενεύτηκα όταν είδα τον εαυτό μου εξώφυλλο σε περιοδικό. Τον έχω δει και σε σταυρόλεξο πριν πολλά χρόνια. Μέρος της δουλειάς είναι» πρόσθεσε.

«Οι επόμενε εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και εμείς δεν τις προλαβαίνουμε, πολύ συχνά, οπότε ανυπομονούμε να δούμε κάθε βράδυ το έργο και να έρθουν τα επόμενα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρουμε κι εμείς τη συνέχεια» παραδέχθηκε.

«Ο κόσμος μου στέλνει πολλά μηνύματα, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να απαντάω, τρομερά μηνύματα με πολλή αγάπη και προσπαθώ να ανεβάζω όσα περισσότερα stories μπορώ. Είμαι χαρούμενη για αυτό που συμβαίνει» συμπλήρωσε.

«Το πιο τρελό που έχω ακούσει από θαυμαστή της σειράς είναι πως θέλει να έρθει αργάτης στα χωράφια μου, τζάμπα να δουλέψουν» κατέληξε.