GNTM 2: H ατάκα-φωτιά της Κωνσταντίνας για τα κιλά της

GNTM 2: H ατάκα-φωτιά της Κωνσταντίνας για τα κιλά της

«Χ@στηκα παντόκορφα» ανέφερε η παίκτρια σχετικά με τα σχόλια για το βάρος της

Στο Greece's Next Top Model 2 της Δευτέρας και ενώ τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια τους για τις επιδόσεις τους κατά τη δοκιμασία αποχώρησης, η Χαρά «πέταξε» μια σπόντα για τα κιλά της συμπαίκτριας της.

Συγκεκριμένα, οι θέλησαν να μάθουν με ποιο σκεπτικό χρησιμοποίησε το αβαντάζ της και επέλεξε να χωρίσει τις συμπαίκτριές της στα δύο σετ.

Η Χαρά ανέφερε πως προσπάθησε να βοηθήσει της φίλες της και να δυσκολέψει τις υπόλοιπες.

Αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα είπε πως επειδή στις τελευταίες δοκιμασίες έχει αρχίσει να «κρύβει» το σώμα της, ήθελε να την κάνει να το δείξει αφήνοντας υπονοούμενα για τα κιλά της παίκτριας.

Με τη νέα μέρα να έχει ξημερώσει και μια νέα δοκιμασία να περιμένει τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2, οι παίκτριες απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ και συζητούσαν τα όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ.

«Θα προτιμούσα να βγει ντόμπρα, έβαλα την Κωνσταντίνα γιατί έχει πάρει κάποια κιλά παρά να πει ότι κρύβω το σώμα μου» ανέφερε η παίκτριας στις συμπαίκτριες της και πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει ποια είμαι, τι φοράω, τι κάνω, χ@στηκα παντόκορφα. Μπαίνω μέσα και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα».

Στην κάμερα της παραγωγής η παίκτρια είπε: «Αυτό που θέλω να αποδείξω σε μένα είναι ότι και με κιλά και χωρίς κιλά μπορώ να καταφέρω πάρα πολλά πράγματα. Μπορώ να βγάλω μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία».