Εμίλια Κλαρκ: Τι αποκάλυψε για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones

Εμίλια Κλαρκ: Τι αποκάλυψε για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολα στα γυρίσματα της σειράς

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι δηλώσεις που έκανε η Εμίλια Κλαρκ στο στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ για το Game of Thrones.

Όσα αποκάλυψε για τις γυμνές σκηνές και την δυσκολία που είχε να της γυρίσει προκαλούν αίσθηση.

Όπως είπε η ίδια οι γυμνές σκηνές ήταν απαραίτητες για το ρόλο της Καλίσι, αν και τονίζει πως αν οι σκηνές γινόντουσαν σήμερα θα είχε άλλη στάση.

Η ηθοποιός πήρε το ρόλο όταν ήταν 23 χρόνων και νέα στη δουλειά και σύμφωνα με τα λεγόμενά της εκεί πάτησαν οι παραγωγοί της σειράς για να την πιέσουν να δεχθεί να κάνει το γυμνό.

«Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Ότι ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και θα όλα είναι εντάξει», δήλωσε.

Πάντως, η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε πώς ο συμπρωταγωνιστής Τζέισον Μαμόα, ήταν αυτός που την βοήθησε πολύ στη σειρά. «Έκλαιγε περισσότερο από όσο εγώ. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή ήμουν που ήταν εκείνος δίπλα μου, γιατί θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά» δήλωσε.

Τέλος, όπως εξηγεί, τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά και η ίδια είναι πιο συνειδητοποιημένη με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι.