GNTM: Αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά από το παιχνίδι

GNTM: Αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά από το παιχνίδι

Πάρτι έστησαν οι FF με την αποχώρηση της

Ένα βήμα πριν την δεκάδα του GNTM, τα μοντέλα έπρεπε να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε ένα διαφημιστικό teaser.

Τα 11 κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια παρέμειναν στο χώρο της κουζίνας, καθώς να ποζάρουν εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με εσώρουχα.

Η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ μια δεν θα έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές. Και αυτή ήταν η Ελευθερία Καρναβά.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και δεν μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερη φωτογραφία. Τελικά αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει η Ελευθερία Καρναβά, με την Κάτια Ταραμπάνκο, την Ασημίνα Χαρίτου και την Άννα Χατζή να πανηγυρίζουν με το αποτέλεσμα.

«Η Ελευθερία θα μας λείψει πάρα πολύ. Πιστεύω σε όλη την παρέα και πιο πολύ στην "οικογένειά μας", εγώ είμαι το παιδί της Κέισι και η Ελευθερία το παιδί της Χαράς. Και είμαστε αυτή η τετράδα οικογένεια. Είμαστε πιο κοντά εμείς οι τέσσερις και θα μας λείψει, μια οικογένεια σήμερα…», είπε η Άννα Μαρία.