«Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες»

«Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες»

Οι αποκαλύψεις Ελληνίδας ηθοποιού

Την πρόταση που είχε δεχτεί για να παίξει στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε Ελληνίδα ηθοποιός στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

«Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί είχα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, την περιοδεία με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που συνεχίζεται και τώρα στο θέατρο Βεάκη. Θα έκανα τον ρόλο της Ασημίνας, τον οποίο τώρα κάνει μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός και μάλλον έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα».

Ο λόγος για την Λένα Δροσάκη. «Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τώρα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, είμαι στο «Έρωτας μετά» που είναι εξίσου ωραίο σίριαλ» πρόσθεσε.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για τον σύντροφο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη. «Με τον Αλέξανδρο, όχι, δεν γνωριστήκαμε στο Σόι. Δεν έπαιζε στο επεισόδιο που έπαιζα εγώ». Όταν, δε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως ο γνωστός πρωταγωνιστής δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή μα στην περίπτωση της Λένας Δροσάκη έκανε εξαίρεση, σαν μια πιο σοβαρή στιγμή στη ζωή του, η ηθοποιός σημείσε με γλυκά αμήχανο χαμόγελο. «Ναι ε; Για να το λες εσύ, που τον ξέρεις και καλύτερα, κάτι θα ξέρεις…».