Πρεμιέρα για το…. πικάντικο βρετανικό τηλεριάλιτι που γυρίστηκε στη Ρόδο

Πρεμιέρα για το…. πικάντικο βρετανικό τηλεριάλιτι που γυρίστηκε στη Ρόδο

Το πρόγραμμα παρακολουθούν πάνω από 4.000.000 τηλεθεατές

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, στη Μεγάλη Βρετανία, το δημοφιλές τηλεριάλιτι «Undercover Girlfriends», με περισσότερους από 4.000.000 φανατικούς τηλεθεατές, ο δεύτερος κύκλος του οποίου γυρίστηκε στη Ρόδο στη διάρκεια του καλοκαιριού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, τα γυρίσματα διήρκεσαν πέντε εβδομάδες κι έγιναν σε υπερπολυτελείς βίλες, όπου φιλοξενήθηκαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές του δημοφιλούς ριάλιτι, που ήδη από το πρώτο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, εκτόξευσε στα ύψη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα γυρίσματα έγιναν στις βίλες «Lindos Destiny’s Top Luxury villas» και σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, με το πρώτο επεισόδιο να επικεντρώνεται στο Φαληράκι, αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση της Ρόδου στη Μεγάλη Βρετανία, αφού τα σχόλια, τόσο από τους συντελεστές όσο και από τους τηλεθεατές, είναι ήδη εγκωμιαστικά από τα πρώτα επεισόδια όχι μόνο για το νησί αλλά και για τα υπερπολυτελή καταλύματα.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος κύκλος του τηλεριάλιτι γυρίστηκε στο δημοφιλές θέρετρο Μαρμπέγια στην Ισπανία, αποκτώντας φανατικούς τηλεθεατές και για τον δεύτερο κύκλο επελέγη η Ρόδος.
Το ριάλιτι, αφορά πέντε νεαρές κοπέλες, που παρακολουθούν κρυφά τους πέντε νεαρούς φίλους τους στις VIP διακοπές τους… σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν παραμένουν πιστοί και πώς αντιδρούν στις διάφορες δελεαστικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, στο πλαίσιο του παιχνιδιού.

Οι νεαροί παίκτες καλούνται να βγουν «αλώβητοι» μέσα από μια σειρά προκλήσεων, με τους κοπέλες τους να τους παρακολουθούν σε κάθε βήμα τους, χωρίς όμως οι ίδιοι να μπορούν να τις δουν.
Ιντριγκες, παρασπονδίες, προκλήσεις και αντιζηλίες κρατούν στα ύψη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του “Channel 5” από τη συχνότητα του οποίου και προβάλλεται το ριάλιτι από το 2018

Μάλιστα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, παρακολουθώντας το παιχνίδι, έπαθλο που περιλαμβάνει μια εβδομάδα διακοπών σε μια από τις υπερπολυτελείς βίλες «Lindos Destiny’s Top Luxury villas», με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ξοδέψουν κατά την παραμονή τους στη Ρόδο.