Χρήστος Λούλης: Πήγα στο σπίτι του Βαρουφάκη, μιλάγαμε μέχρι τα ξημερώματα, πίνοντας ουίσκι

Χρήστος Λούλης: Πήγα στο σπίτι του Βαρουφάκη, μιλάγαμε μέχρι τα ξημερώματα, πίνοντας ουίσκι

«Η καριέρα χτίζεται και με το να πεις όχι»

O Χρήστος Λούλης βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο που τον έφερε στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και τον Γιάνη Βαρουφάκη που υποδύεται στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην ιστορία με το φιλί στο σήριαλ του Παπακαλιάτη. «Η ελληνική κοινωνία παραμένει οπισθοδρομική» είπε επισημαίνοντας ότι εκείνη την περίοδο αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν ο Χριστόφορος. «Η καριέρα χτίζεται και με το να πεις όχι».

Για τον ρόλο του ως επικεφαλής του Μέρα25 είπε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση».

«Ο Γαβράς δεν ασχολήθηκε με τον Βαρουφάκη γιατί είναι φίρμα. Τον αντιπαθείς ή τον συμπαθείς τον Γιάνη» είπε.

Ομολόγησε πώς πολιτικά βρίσκεται αντίθετα από τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα είπε ότι τον παρακολουθούσε για χρόνια, οπότε ήταν σαν να τον ήξερε.

Μάλιστα είπε πως πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του στο σπίτι του, όπου μίλαγαν μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι και εκεί κατάφερε «να καταλάβει το πάθος του Γιάνη».

Για τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια, δήλωσε «ζηλιάρης», ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν». «Ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα» ανέφερε. «Είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου» παραδέχτηκε.