GNTM: H δύσκολη δοκιμασία που θα «κόψει» την ανάσα στις διαγωνιζόμενες

GNTM: H δύσκολη δοκιμασία που θα «κόψει» την ανάσα στις διαγωνιζόμενες

«Η Βίκυ Καγιά για πολύ σοβαρούς λόγους αρνήθηκε να το κάνει, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε, το έκανε με χίλιες δυσκολίες…».

Μια απίστευτη δοκιμασία έκαναν τα κορίτσια GNTM. Μια δοκιμασία που σίγουρα δεν κατάφεραν όσες έχουν θέμα με το ύψος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στη πιο δύσκολη δοκιμασία, τα μοντέλα χρειάστηκε να κάνουν κάθετη πασαρέλα.

«Ξεκινάμε από την πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM, την οποία δεν θα τη δείτε σήμερα, αλλά πολύ σύντομα, γιατί εδώ το βλέπετε πρώτη φορά, είναιη κάθετη πασαρέλα. Τι είναι η κάθετη πασαρέλα; Δείτε και πείτε μου. Κατεβαίνει η κοπέλα δεμένη με σκοινί, με τα δωδεκάποντα και πρέπει όλο αυτό να το κάνει με άνεση και χάρη», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Στα πλάνα από το αυστραλιανό Next Top Model, ένα τεράστιο, σε μήκος, πανί είναι κάθετα τοποθετημένο σε ένα πολύ ψηλό κτίριο.

Τα κορίτσια, δεμένα με σκοινί, πρέπει να περπατήσουν κάθετα στο κτίριο, με το κενό από κάτω τους.

«Η Βίκυ Καγιά για πολύ σοβαρούς λόγους αρνήθηκε να το κάνει, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε, το έκανε με χίλιες δυσκολίες και πήγε σχεδόν καθιστή… Έχει γυριστεί η δοκιμασία… Αυτές που δεν το κατάφεραν και αποχώρησαν είναι η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα», συμπλήρωσε.