Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» θα παίξει στις «8 λέξεις»

Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» θα παίξει στις «8 λέξεις»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram

Ακόμη μια έκπληξη επιφύλασσε ο Ανδρέας Γεωργίου με την σειρά «8 λέξεις» καθώς πρωταγωνίστρια της σειράς «Τόλμη και γοητεία» θα εμφανιστεί στη σειρά.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η πρωταγωνίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Ο λόγος για την τηλεοπτική «Μπρουκ» ή κατά κόσμον Katherine Kelly Lang.

O Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε και αυτός με την σειρά του τα βίντεο της ηθοποιού γράφοντας στο Instagram: Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω.

Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις