Πρεμιέρα για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο στον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο στον ΣΚΑΪ

Θα προβάλλεται Σάββατο και Κυριακή στις 18.40

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων, Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, επιστρέφει το Σάββατο στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας μέσω του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος θα παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στην κυπριακή τηλεόραση.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του στο BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα σωστών απαντήσεων» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

«Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο;» πρόκειται να ρωτήσει ο Τάσος Τρύφωνος και να καλωσορίσει τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του παιχνιδιού, σήμερα Σάββατο στις 18.40 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του παιχνιδιού

Οκτώ παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά.

Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 7 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ.

Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον «πιο αδύναμο κρίκο».

Σε περίπτωση ισοψηφίας, στο τέλος κάθε γύρου ο πιο «δυνατός κρίκος» αποφασίζει ποιος τελικά θα αποχωρήσει Στον τελευταίο όγδοο γύρο (τελικός), σε περίπτωση ισοψηφίας μετά από τις 5 ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε κάθε παίκτη, περνάμε στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου».

Κατά τη διαδικασία αυτή, υποβάλλεται από μία ερώτηση στον κάθε παίκτη, εναλλάξ, και αυτός που βρει πρώτος τη σωστή απάντηση και ο άλλος κάνει λάθος, κερδίζει το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί στο τέλος του έβδομου γύρου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...