«Βροχή» συμμετοχών στο Guess My Age του ΣΚΑΪ

«Βροχή» συμμετοχών στο Guess My Age του ΣΚΑΪ

Το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς μέσα σε ένα τρίμηνο, ο σταθμός συγκέντρωσε σχεδόν 4.000 συμμετοχές από ανθρώπους που δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν ως παίκτες στο Guess My Age.

Το τηλεπαιχνίδι αποτελεί ένα από τα όπλα του σταθμού για να φτάσει μέχρι την κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης στην ώρα της προβολής του.

Την πρώτη εβδομάδα προβολής του παιχνιδιού, η οποία ήταν και η εβδομάδα του promotion της εκπομπής γι’αυτό και τα επεισόδια προβαλλόντουσαν το βράδυ, στα γραφεία του ΣΚΑΪ, έφτασαν 700 συμμετοχές. Από αυτές, οι 450 ήταν γυναίκες. Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης του Guess My Age, στα κορίτσια ηλικίας 18-24, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 25,3%, ενώ μέσα στην εβδομάδα άγγιξε και το 29,2%.

Στο γενικό σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, το τηλεπαιχνίδι σημείωσε μέσο όρο 18,3% ενώ έστω για ένα λεπτό οι τηλεθεατές που το παρακολούθησαν έφτασαν τους 1.541.417. Στο δυναμικό κοινό 18-54, ο μέσος όρος τηλεθέασης του παιχνιδιού σχεδόν όλη την εβδομάδα ήταν περίπου στο 15,6%. Αναλυτικά τη Δευτέρα σημείωσε 13,9%, την Τρίτη 16,4%, την Τετάρτη 16,8% και την Πέμπτη 15,5%.

Το Guess My Age έχει προβληθεί συνολικά σε 20 χώρες, μεταξύ αυτών Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβακία, Ρουμανία, Γερμανία, Χιλή, Ουρουγουάη και Ταϊλάνδη ενώ στις χώρες προβολής του έχει ξεπεράσει σε αριθμό τα 1.500 επεισόδια. Επίσης έχει λάβει το βραβείο «Export Format prize» στο Mipcom 2016 (Marché International des Programmes de Communication), πρόκειται για το TV Programme Trade το οποίο πραγματοποιείται στις Κάννες.