Της… τηλεθέασης θα γίνει τη νέα σεζόν ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Ant1

Της… τηλεθέασης θα γίνει τη νέα σεζόν ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Ant1

Σε ποιες ζώνες και ανάμεσα σε ποια προγράμματα θα κριθεί η «μάχη»

Η τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε και όπως ήδη φαίνεται θα γίνει της… τηλεθέασης.

Τα δυο κανάλια τα οποία θα «κονταροχτυπηθούν» για την πρώτη θέση, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο ΣΚΑΪ με τον Ant1 και αυτό γιατί και οι δυο σταθμοί έχουν «τονώσει» το πρόγραμμα τους με νέα προγράμματα.

Σε ποιες ζώνες όμως και ποια προγράμματα θα κρίνουν το αποτέλεσμα της «μάχης»; Το τηλεοπτικό «παιχνίδι» θα κριθεί σε δυο ζώνες, τη μεσημεριανή και την prime time.

Ας δούμε όμως, μέχρι στιγμής, ποια προγράμματα θα βρεθούν αντιμέτωπα με ποια.

Μεσημεριανή ζώνη

Στη μεσημεριανή ζώνη, ο Ant1 ρίχνει στην «αρένα» την έμπειρη Ζέτα Μακρυπούλια με το Rouk Zouk στις 15.00. Πριν όμως τη Ζέτα Μακρυπούλια, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να προβάλλεται σε επανάληψη το κλασικό πλέον «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ΣΚΑΪ, ξεκινά τη… μάχη του στις 12.00 με τον… «νέο» παρουσιαστή του σταθμού. Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τελειώνει στις 14.00 και ξεκινά το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 15.00, ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να εύχεται «καλό μεσημεράκι» στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και θα κρατά συντροφιά στο κοινό με το γνωστό του καυστικό χιούμορ.

Prime time

Η prime time ζώνη των σταθμών είναι αυτή, που παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και των διαφημιστών.

Φέτος, οι σειρές οι οποίες θα βγουν στην «αέρα» είναι πολλές και αναμένεται να μοιράσουν και να διχάσουν τους τηλεθεατές.

Ο Ant1 έχει επιλέξει να ρίξει στη «μάχη» τα δοκιμασμένα «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις» τα οποία θα προβληθούν για δεύτερη χρονιά.

«Αν ήμουν πλούσιος» και «Άγριες Μέλισσες» είναι οι καινούριες σειρές του σταθμού οι οποίες, πριν καν ξεκινήσει η προβολή τους έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ο ΣΚΑΪ, έχει ενισχύσει, για πρώτη φορά φέτος, το πρόγραμμα του με αρκετές σειρές, κάποιες καινούριες και άλλες βασισμένες σε παλιότερα format. «8 Λέξεις», «Λόγω Τιμής», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» και «Room Service, Πλιζ» είναι οι σειρές που θα αναμετρηθούν με τον ανταγωνισμό.