Πρεμιέρα με «γαλλικά» για τον Γιώργο Λιάγκα: Καλός μ@λ@κ@ς είμαι…

Πρεμιέρα με «γαλλικά» για τον Γιώργο Λιάγκα: Καλός μ@λ@κ@ς είμαι…

Το ιδιαίτερο ξεκίνημα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε o Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον  ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής από σήμερα και κάθε μεσημέρι 12.00 – 14.00,  με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρης Παπανώτα, την Κάλια Ελευθερίου και την Κατερίνα Γκαγκάκη, θα συντροφεύουν τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, έριξε «γαλλικά», ενώ στην συνέχεια έκανε και έναν ιδιαίτερο πρόλογο.

«Μια χαρά ήμουν εκτός με τα σπορ μου, τα ταξίδια μου… καθόμουν και πληρωνόμουν! Και τώρα; Κάθε μέρα θα τρώω στη μάπα τον Παπανώτα και θα μαζεύω τα ασυμμάζευτα, την άλλη που νομίζει ότι είναι η κεντρικιά (Ελένη Τσολάκη), την Γκαγκάκη που το παίζει στελεχάρα και μία θαλασσοδαρμένη παγκοσμίως άγνωστη… Καλός μ@λ@κ@ς είμαι…» είπε.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Καλησπέρα! Λέμε καλησπέρα μετά τις 12:00. Τι να σας πω τώρα; Να σας πω καταρχήν ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό εδώ! Είμαι χαρούμενος που όλο αυτό εδώ μου συμβαίνει στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου συμβαίνει με εσάς τους τέσσερις. Συνήθως στις εκπομπές κάνουμε προγραμματικές δηλώσεις. Επειδή κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση, θέλω να σας πω ότι αυτό που θα δείτε σήμερα, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα δείτε μετά από μερικές εβδομάδες.

Οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί και εξελίσσονται. Αυτό που εύχομαι είναι να το ευχαριστηθούμε εμείς, να το ευχαριστηθείτε εσείς και σίγουρα η εκπομπή μετά από μερικές εβδομάδες θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που θα δείτε σήμερα».