Στον «αέρα» ο μουσικός διαγωνισμός «The Voice»

Στον «αέρα» ο μουσικός διαγωνισμός «The Voice»

Τα τρία ηχηρά «όχι» που ενδεχομένως «παγώνουν» το σόου του ΣΚΑΪ

Ο πολυαναμενόμενος μουσικός διαγωνισμός του ΣΚΑΪ, «The Voice», φαίνεται πως είναι στον «αέρα» και αυτό εξαιτίας τριών ηχηρών «όχι» που έλαβαν ως απάντηση οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Star «Φωλιά των ΚουΚου», οι ιθύνοντες του σταθμού, μετά το «όχι» του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος αποχώρησε από την παραγωγή για να ασχοληθεί με το πρώτο του θεατρικό έργο, είχαν κάνει προτάσεις στον Κωστή Μαραβέγια αλλά και στην Ελένη Φουρέιρα.

«Το Voice αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα. Έχουμε τρία ηχηρά όχι, τα οποία δεν διευκολύνουν την παραγωγή να ξεκινήσει γυρίσματα έτσι ώστε το πρότζεκτ να βγει κάποτε στον αέρα. Το πρώτο όχι ήταν του Γιώργου Καπουτζίδη που είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο μέσω των social media ότι φέτος δεν θα είναι ο παρουσιαστής του σόου. Λόγω των πολλών θεατρικών υποχρεώσεων είχε πει ότι θα αφήσει την τηλεόραση κατά μέρος.

Το δεύτερο και πιο ηχηρό όχι από τον Κωστή Μαραβέγια, στον οποίο πρότειναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να είναι ο παρουσιαστής και υπήρξε συζήτηση στην επιτροπή να είναι η Τάμτα.

Ο ΣΚΑΪ ήθελε να το κάνει πιο... γκλαμουράτο όλο αυτό και γι’ αυτό έκανε επίσημη πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, για να είναι αυτή η παρουσιάστρια του Voice, αλλά απάντησε όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: