Ποιες τηλεοπτικές σειρές κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο

Ποιες τηλεοπτικές σειρές κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο

Σειρές με υποθέσεις που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι εκπομπές των καναλιών ξεκινάνε η μία μετά την άλλη. Εκτός από τις εκπομπές όμως η φετινή χρονιά θα έχει ενδιαφέρον καθώς θα ξεκινήσουν και αρκετές σειρές.

Τα κανάλια έχουν βάλει τα δυνατά τους και πέφτουν στη μάχη της τηλεθέασης. Ποιες σειρές όμως κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο;

8 λέξεις

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με ένα 2ωρο επεισόδιο. Μάλιστα στην Κέρκυρα έχει στηθεί και οθόνη στη πλατεία για την πρεμιέρα.

Έρωτας μετά

Το ερωτικό θρίλερ του Alpha ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Η σειρά «Έρωτας μετά» κάνει πρεμιέρα στον ALPHA τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

O B' κύκλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα έρχεται με καινούρια συναρπαστικά επεισόδια, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18:15.

Λόγω Tιμής

H σειρά αγαπήθηκε μέσα από το Mega. 20 χρόνια μετά επιστρέφει, Αυτή την φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πέτα τη Φριτέζα

Η σειρά με τον Γιάννη Μπέζο σημείωσε απίστευτη επιτυχία πέρυσι, έτσι πήρε το πράσινο φως και για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου, ανανεωμένη αλλά και με καινούρια πρόσωπα – έκπληξη.

Αστέρια στην άμμο

Η νέα δραματική σειρά του Alpha, «Αστέρια στην άμμο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Τα «Αστέρια στην άμμο» ετοιμάζονται να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, με τις καταιγιστικές εξελίξεις