Μετά τα μεσάνυχτα: Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλάζει όνομα

Μετά τα μεσάνυχτα: Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλάζει όνομα

Ποιο θα είναι το νέο όνομα της εκπομπής

H Ελεονώρα Μελέτη την προηγούμενη χρονιά ξεχώρισε και κέρδισε τους τηλεθεατές της με την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και τις συνεντεύξεις της.

Μετά από το καλοκαίρι η παρουσιάστρια γέμισε της μπαταρίες της και είναι έτοιμη για την νέα σεζόν. Το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της εκπομπής της.

Μάλιστα ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και μια μικρή αλλαγή. Η εκπομπή φέτος δεν θα λέγεται «Μετά τα Μεσάνυχτα» αλλά σκέτο «Μεσάνυχτα» αφού θα ξεκινάει λίγο νωρίτερα.

«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματάρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές...», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές... #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...