Χρήστος Φερεντίνος: Η ανακοίνωση για τη λήξης της συνεργασίας του

Χρήστος Φερεντίνος: Η ανακοίνωση για τη λήξης της συνεργασίας του

Τι έγραψε ο παρουσιαστής στο Instagram

Την λήξη της συνεργασίας τους μετά από πέντε χρόνια ανακοίνωσε ο Χρήστος Φερεντίνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα με μια φωτογραφία που δημοσίευσε εξήγησε με ένα κείμενο τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί.

«Μια συνεργασία 5 χρόνων στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 λαμβάνει τέλος. O σταθμός μου πρότεινε φέτος την απογευματινή ζώνη αλλά λόγω τηλεοπτικών γυρισμάτων δεν ήταν εφικτό.

Καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα και ειδικά στα παιδιά της Ελληνοφρένειας. Να ευχαριστήσω όλη την παρέα κάτω στο λιμάνι (συνεργάτες και ακροατές)για τη υπέροχη ραδιοφωνική εμπειρία», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια συνεργασία 5 χρόνων στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 λαμβάνει τέλος.ο σταθμος μου πρότεινε φετος την απογευματινή ζώνη αλλά λόγω τηλεοπτικών γυρισμάτων δεν ηταν εφικτό .Καλη επιτυχία στο νέο προγραμμα και ειδικά στα παιδιά της Ελληνοφρένειας .να ευχαριστήσω όλη την παρέα κάτω στο λιμάνι (συνεργατες και ακροατες)για τη υπέροχη ραδιοφωνική εμπειρία ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) στις