Τηλεοπτική επιστροφή για την πρώην παίκτρια του Fame Story, Άσπα Τσίνα

Τηλεοπτική επιστροφή για την πρώην παίκτρια του Fame Story, Άσπα Τσίνα

Σε ποια σειρά του ΣΚΑΪ θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες

Η Άσπα Τσίνα μέσα από το reality παιχνίδια τραγουδιού του Ant1, Fame Story έγινε ευρέως γνωστή, το 2002, όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από το τέλος του παιχνιδιού όμως η τραγουδίστρια έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Από τον Σεπτέμβριο, η Άσπα Τσίνα, επιστρέφει, τηλεοπτικά αυτή τη φορά και σε ρόλο ηθοποιού καθώς θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες στη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Room Service πλιζ» η οποία φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο, όπως και στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του Mega, έτσι και στο «Room Service πλιζ» του ΣΚΑΪ, σε κάθε επεισόδιο θα περνάνε τη πόρτα του Alexander hotel γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz να υποδύονται τους ιδιόρρυθμους και ιδιαίτερους πελάτες, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα με το μόνιμο προσωπικό. Ανάμεσά σε αυτούς τους πελάτες, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και την Άσπα Τσίνα η οποία ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, το απολαμβάνει.