Δημοσιογράφος έφυγε από την ΕΡΤ μετά από 16 χρόνια

Δημοσιογράφος έφυγε από την ΕΡΤ μετά από 16 χρόνια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τη νέα σεζόν θα συνεργάζεται με το One Channel

Με μια φωτογραφία από το 2003, όταν πέρασε τη πόρτα της ΕΡΤ για να πραγματοποιήσει το πρώτο της δοκιμαστικό, η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως αποχωρεί από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Δώρα Αναγνωστοπούλου αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στην Αγία Παρασκευή γράφοντας στο μήνυμα της: «16 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που πέρασα την πύλη της ΕΡΤ για πρώτη φορά. Με δέος, χαρά και αγωνία. Και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος με διαφορετικά συναισθήματα, περισσότερη σιγουριά αλλά και συγκίνηση.  Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όσους πίστεψαν σε μένα και τους ευχαριστώ. Μια μεγάλη αγκαλιά στους συναδέλφους μέχρι να ανταμώσουμε ξανά».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, από τη νέα σεζόν θα συνεργάζεται με το One Channel.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2003 (φωτό από το πρώτο μου δοκιμαστικό). 16 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που πέρασα την πύλη της ΕΡΤ για πρώτη φορά. Με δέος, χαρά και αγωνία. Και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος με διαφορετικά συναισθήματα, περισσότερη σιγουριά αλλά και συγκίνηση. Νοιωθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όσους πίστεψαν σε μένα και τους ευχαριστώ. Μια μεγάλη αγκαλιά στους συναδέλφους μέχρι να ανταμώσουμε ξανά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Anagnostopoulou (@anagnostopoulou_dora) στις