Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έριξε αυλαία

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έριξε αυλαία

«Μας υποδεχτήκατε με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη, με ενθουσιασμό, μας στηρίξατε…».

Μετά από σχεδόν 2 μήνες στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έριξε αυλαία. Η καλοκαιρινή παρέα του Open αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές.

«Μας υποδεχτήκατε με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη, με ενθουσιασμό, μας στηρίξατε…», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος και εν συνεχεία μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους, τεχνικούς, την παραγωγή, τη διοίκηση.

«Δεν ήμασταν μόνοι μας, εμείς ήμασταν το κερασάκι στην τούρτα. Η τούρτα, το βασικό κομμάτι, δεν φαίνεται δυστυχώς, αλλά αυτοί είναι που κάνουν όλη τη δουλειά. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Συνήθως οι αποχωρήσεις έχουν δάκρυα. Εμείς δεν έχουμε δάκρυα γιατί έχουμε χαρές. Περάσαμε καταπληκτικά μαζί σας. Έχουμε χαρά και γέλια γιατί θα έρθουν και καινούργια πράγματα», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Να ευχαριστήσω τον Παύλο και την Κατερίνα που με βοήθησαν σε αυτό μου το ξεκίνημα, αλλά και όσους είναι από πίσω και δεν φαίνονται… Και όλους εσάς βέβαια που μας αγαπήσατε και εις το επανιδείν», είπε ο Ηλίας Γκότσης.