«Ο Πολιτικός» έρχεται στο Netflix

«Ο Πολιτικός» έρχεται στο Netflix

Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά της πλατφόρμας

Ακόμα μια νέα σειρά έρχεται στο Netflix και υπόσχεται γέλια. Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά της πλατφόρμας ονομάζεται «Ο Πολιτικός» και προσφέρει μια σπάνια ματιά σε όλα αυτά που χρειάζεται να έχει κάποιος που φιλοδοξεί να γίνει -τι άλλο;- πολιτικός.

Σχετικά με τη σειρά: Ο Πέιτον Χόμπαρτ (Μπεν Πλατ), ένας πλούσιος μαθητής από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, γνωρίζει από την ηλικία των επτά ότι θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο Σαν Σεμπαστιάν.

Για να εκλεγεί πρόεδρος του σχολείου, να εξασφαλίσει μια θέση στο Χάρβαρντ και να παραμείνει προσηλωμένος στη μοναδική πορεία του προς την επιτυχία, ο Πέιτον θα πρέπει να ξεγελάσει τους αδίστακτους συμμαθητές του χωρίς να θυσιάσει τη δική του ηθική και την προσεκτικά κατασκευασμένη του εικόνα. Γεμάτη από σκοτεινή κωμωδία και πονηρή σάτιρα η νέα σειρά.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπεν Πλατ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τσέσικα Λανγκ, Ζόι Ντόιτς, Λούσι Μπόιντον, Τζούλια Σκλέπφερ, Λάουρα Ντρϊφους, Ράνε Τζόουνς, Θίο Ζερμαίν, Ντέιβιντ Κορενσουετ, Μπομπ Μπάλαμπαν και Μπέντζαμιν Μπάρρεττ