To διπλό «χτύπημα» του ΣΚΑΪ για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη

To διπλό «χτύπημα» του ΣΚΑΪ για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη

Τι προετοιμάζει ο σταθμός του Φαλήρου για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Με δυο τηλεπαιχνίδια φιλοδοξεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ προκειμένου να κεντρίσει από νωρίς το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Εξάλλου, οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν πως η «μάχη» της τηλεθέασης κερδίζεται ή χάνεται από την αρχή.

Γι’ αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να τονώσουν την απογευματινή ζώνη. Μια ζώνη η οποία μέχρι τώρα ήταν η πιο αδύναμη του σταθμού.

Τι το πιο ιδανικό λοιπόν από τον «Πιο αδύναμο κρίκο»; Το παιχνίδι που σαρώνει μέχρι και σήμερα στις τηλεθεάσεις στην κυπριακή τηλεόραση, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο έμπειρος Τάσος Τρύφωνος ο οποίος το παρουσιάζει και στην Κύπρο.

Το δεύτερο τηλεπαιχνίδι που θα εμπεριέχεται στο πρόγραμμα του σταθμού, είναι το «Guess My Age».

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μετά από δυο χρόνια εκτός τηλεόρασης, επιστρέφει εκτός από την παρουσίαση της infotainment εκπομπής του και στην παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να μαντέψουν την ηλικία άγνωστων σε αυτούς ανθρώπων προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Κάτι το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι του οποίου τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα βγει στον «αέρα» και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Πρόκειται για το «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόμβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει... boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήματα έχει καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή να κερδίσει o παίκτης.