Ghostbusters: Τα γυρίσματα της ταινίας άλλαξαν τους ρυθμούς της πόλης Κρόσφιλντ

Ghostbusters: Τα γυρίσματα της ταινίας άλλαξαν τους ρυθμούς της πόλης Κρόσφιλντ

Πολλοί κάτοικοι δεν χάνουν ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους κινηματογραφικούς αστέρες

Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Ghostbusters» μεταφέρθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την επαρχία Αλμπέρτα στον Καναδά, με τελευταίο σταθμό την πόλη Κροσφιλντ.

Οι κάτοικοι της πόλης δεν είναι συνηθισμένοι στη φιλοξενία κινηματογραφικού συνεργείου και γι αυτό είναι ενθουσιασμένοι.

«Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων επειδή το σπίτι μου είναι κοντά» δήλωσε η Κάρλι Ρίγκσμπι. «Οπότε βρεθήκαμε αντιμέτωποι με κυκλοφοριακά προβλήματα – η κατάσταση είναι χαοτική» πρόσθεσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πολλοί κάτοικοι δεν χάνουν ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους κινηματογραφικούς αστέρες.

«Συναντήσαμε μερικούς γνωστούς ηθοποιούς και ήταν πολύ διασκεδαστικό», δήλωσε ο Κονέκο Γονγκ στο Global News. «Συναντήσαμε επίσης μερικούς από τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου» πρόσθεσε.

Οι αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν αυξήσει την επισκεψιμότητα στην πόλη.

«Είναι υπέροχο. Το συνεργείο, οι ηθοποιοί, όλα είναι απίστευτα προσιτοί», δήλωσε ο Κεν Μπόσναν, επικεφαλής διοικητικός υπάλληλος της πόλης Κρόσφιλντ.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο Κρόσφιλντ, κάποιοι από τους ηθοποιούς αναμένεται να ταξιδέψουν ακόμα πιο νότια για κινηματογραφικές σκηνές στο Φορτ ΜακΛέοντ.

Το Ghostbusters 2 είναι αμερικανική 3D ταινία κωμωδία τρόμου που σκηνοθετεί ο Ίβαν Ράιτμαν, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή.