Netflix: Η μεγάλη μεταγραφή για το συνδρομητικό κανάλι

Netflix: Η μεγάλη μεταγραφή για το συνδρομητικό κανάλι

To όνομα-έκπληξη που υπέγραψε εν λευκώ

Το όνομα της Shonda Rhimes δεν χρειάζεται συστάσεις για τους φανατικούς τηλεθεατές του «Grey's Anatomy» και του «Scandal». Η πολυβραβευμένη δημιουργός υπέγραψε με το Netflix για 8 ολόκληρες σειρές, μεταφέροντας όλη την εργογραφία της στον συνδρομητικό κολοσσό.

Και το πρώτο και μεγάλο όνομα που θα παίξει σε κάποια από τις νέες και πολυαναμενόμενες σειρές της Shondaland, όπως λένε την εταιρία παραγωγής της Rhimes, είναι η ίδια η Τζούλι Άντριους!

Οι φήμες θέλουν τη μεγάλη κυρία του σινεμά να εμφανιστεί σε μια άτιτλη για την ώρα σειρά που βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων «Bridgerton» της Julia Quinn. Δεν αποκλείεται ωστόσο να τη δούμε και αλλού, καθώς το συμβόλαιό της με το Netflix κάνει λόγο για αδιευκρίνιστο αριθμό σειρών.

Θρύλος πανιού και σανιδιού, η Άντριους ήταν η «Μαίρη Πόπινς» και έπαιξε στη «Μελωδία της ευτυχίας» και στο «Βίκτωρ/Βικτώρια», μεταξύ άλλων, αποσπώντας δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η φωνή της ακούγεται επίσης στο «Despicable Me» και τις συνέχειές του αλλά και στο franchise του «Shrek».

Όσο για το «Bridgerton», τοποθετείται στην άρχουσα τάξη του Λονδίνου κατά τον 19ο αιώνα, μιλώντας για τα καμώματα των αριστοκρατών αλλά και τις πλεκτάνες και τις ίντριγκες των μεγάλων σαλονιών. Τα 8 επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2020…