Η θρυλική «Δυναστεία» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Η θρυλική «Δυναστεία» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Σε ποιο κανάλι θα αναβιώσει η μυθική σειρά των 80’s

Μια από τις «χρυσές» σειρές των 80’s που καθήλωνε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους επιστρέφει. Ο λόγος για την θρυλική «Δυναστεία» η όποιο όχι μόνο θα επιστρέψει στην ελληική τηλεόραση αλλά θα προβληθεί στην πιο συναρπαστική της εκδοχή.

Με την υπογραφή των Stephanie Savage και Josh Schwartz που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές Gossip Girl και 90210, η επιστροφή της θρυλικής Δυναστείας έρχεται για να κάνει αίσθηση, έχοντας ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Fallon Carrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COO στην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake. Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της, Steven, καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτή τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του την νέα γυναίκα στη ζωή του, την Cristal.

Η αρνητική αντίδραση της Fallon απέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο Blake Carrington αποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallon για να τον εκδικηθεί αναζητά υποστήριξη από τον Jeff Colby, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του. Εντωμεταξύ, η ανιψιά της Cristal, Sammy Jo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristal από το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν.

Σε ποιο κανάλι όμως επιστρέφει η «Δυναστεία»; Από τις 26 Αυγούστου και καθημερινά στις 20.00 η σειρά θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Open.

Παρακαλούμε περιμένετε ...