Και ο Νίκος Ευαγγελάτος οδεύει προς την ΕΡΤ

Και ο Νίκος Ευαγγελάτος οδεύει προς την ΕΡΤ

Μετά την Μαρία Χούκλη, ακόμα ένα «δυνατό» όνομα της δημοσιογραφίας οδεύει προς την κρατική τηλεόραση 

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ η οποία φιλοδοξεί με τη νέα σεζόν να γίνει ανταγωνιστική στα νούμερα τηλεθέασης καθώς επιθυμεί να διεκδικήσει σημαντικό μέρος της τηλεθέασης.

Από τη Μαρία Χούκλη, που πιθανότατα θα αναλάβει κεντρικό ρόλο σε κυβερνητική θέση, στον Νίκο Ευαγγελάτο, τη Ρίτσα Μπιζόγλη, και αρκετούς ακόμη.

Η ΕΡΤ, όπως τη σχεδιάζει από την αρχή η κυβέρνηση Μητσοτάκη, φαντάζει ως ενδιαφέρουσα επαγγελματική επιλογή, και ακούγονται ήδη μια σειρά ονόματα γνωστών δημοσιογράφων, που θα μπορούσαν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τη δημόσια τηλεόραση, και να «ανεβάσουν» την τηλεθέαση.

Τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος, όσο και η Ρίτσα Μπιζόγλη, τα ονόματα των οποίων ακούγονται έντονα και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρει το ysterografa.gr διαθέτουν υψηλή αναγνωρισιμότητα και μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, και μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο στα δελτία ειδήσεων (η δεύτερη) όσο και στην παρουσίαση πολιτικών εκπομπών (ο πρώτος).

Το βέβαιο είναι ότι, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θα φτάσουν πολλά καινούρια πρόσωπα, που θα σηματοδοτήσουν το νέο ξεκίνημα της ΕΡΤ, σε συνδυασμό και συνεργασία με το υπάρχουν δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...