Ξεκίνησαν οι οντισιόν του «The Final Four»

Ξεκίνησαν οι οντισιόν του «The Final Four»

Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στους πρώτους τέσσερις

Το νέο μουσικό παιχνίδι του Ant1 έχει μπει στην τελική ευθεία για να βγει στον «αέρα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας και πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε και την επίσημη φωτογράφιση για το «The Final Four» ενώ «γύρισε» και το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής.

Το νέο talent show του Ant1 έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και... ανάποδο διαγωνισμό.

Αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και... ανάποδο, το «The Final Four» σκοπεύει να αλλάξει όσα γνωρίζουν μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές σχετικά με τα talent shows.

Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα πως αρχίζει από το... τέλος καθώς τέσσερις φιναλίστ οι οποίοι έχουν προκύψει από την φάση των οντισιόν και έχουν χαρακτηριστεί ως οι «καλύτεροι» πρέπει να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη.

Απέναντί τους θα βρεθούν ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους... πετάξουν από τη θέση τους και να πάρουν τη θέση τους στο stage του «The Final Four».

Σε κάθε επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη ενώ κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα έρχονται αντιμέτωποι και με μια ανατροπή.

Οι οντισιόν για την επιλογή των συμμετεχόντων έχουν ήδη ξεκινήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόν που θα γίνουν στην Κύπρο αλλά και για μια ακόμη που θα γίνει στην Αθήνα.