Netflix: Ο Lucifer ανανέωσε και για 5η σεζόν και οι θαυμαστές ανυπομονούν

Netflix: Ο Lucifer ανανέωσε και για 5η σεζόν και οι θαυμαστές ανυπομονούν

Ο πιο «καυτός» διαβολάκος θα μας κάνει συντροφιά για μια ακόμη σεζόν

Ο Lucifer ετοιμάζεται για ακόμη μια σεζόν. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς βγήκε το Μάιο στο Netflix και ο «καυτός» διαβολάκος ετοιμάζεται να επιστρέψει και για πέμπτη σεζόν, ωστόσο αυτή θα είναι η τελευταία.

Οι 3 πρώτοι κύκλοι της σειράς προβλήθηκαν στο Fox, το οποίο διέκοψε την προβολή του και έτσι το Netflix αποφάσισε να την «σώσει»

Όπως ήταν φυσικό, τα εκατομμύρια των φίλων του «Lucifer» ενθουσιάστηκαν και περιμένουν με αγωνία την 5η σεζόν.

Ο έκπτωτος άγγελος Tom Ellis είχε βαρεθεί την Κόλαση στον πρώτο κύκλο (2016), γι’ αυτό και είπε να κατέβει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης. Εκεί γνώρισε την ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Chloe Decker που θα άλλαζε τη ζωή του. Τι άλλο θα την άλλαζε, εκεί που πήγαιναν όλα καλά;

Η κάθοδος της μαμάς του στα επίγεια πράγματα στον δεύτερο κύκλο (2016)! Στον τρίτο (2017), ο Εωσφόρος έρχεται αντιμέτωπος με μια κρίση ταυτότητας και στο τέταρτο έχει να διαχειριστεί τα καμώματα της Chloe μετά την άβολη όσο να πεις αποκάλυψή του, αλλά και εκείνον τον παπά που θέλει να σταματήσει την προφητεία.

Στον πέμπτο κύκλο θα τον δούμε να πιάνει δουλειά στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, καθαρίζοντας την πλάση από τους επίγειους εγκληματίες, στο πλευρό της Chloe πάντα. Ξεκαθαρίζοντας τους λογαριασμούς του σε Γη και Κόλαση…