Δυο αιφνίδιες απολύσεις από θέσεις-κλειδιά στον Ant1

Δυο αιφνίδιες απολύσεις από θέσεις-κλειδιά στον Ant1

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο μιντιακό τοπίο

Ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, οι αλλαγές στο μιντιακό τοπίο είναι συνεχείς με τις περισσότερες από αυτές μέχρι στιγμής να έχουν σημειωθεί στον Ant1.

Μετά την αποχώρηση του Corporate Communications & PR Director, Κώστα Τσολάκη και την αντικατάσταση του από την Άννα Βλαβιανού η οποία είχε αποχωρήσει από τον Alpha, πραγματοποιήθηκαν ακόμα δυο αιφνίδιες απολύσεις.

Ο λόγος για την κ.Ιωάννα Παπαχρήστου και τον κ. Κωνσταντίνο Εφραιμίδη.

Η κ.Παπαχρήστου κατείχε σημαντική θέση στο γραφείο Τύπου του σταθμού του Αμαρουσίου και διατηρούσε άψογες σχέσεις με τους δημοσιογράφους. Ο κ. Εφραιμίδης βρισκόταν στη θέση-κλειδί του υπευθύνου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τα events που διοργάνωνε κατά καιρούς ο Ant1.

Και οι δυο ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο facebook για την απομάκρυνση τους από τον σταθμό.

«Μετά από τρία χρόνια στον ΑΝΤ1 ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Τρία χρόνια έντονα με καλές, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές! Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε εντός αλλά και εκτός ΑΝΤ1. Και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή & με πίστεψαν ! ? Καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες και να δίνετε μόνο αγαπη! Διότι.. σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις !! #νομος Στα καλύτερα που σίγουρα έρχονται! Ps: η φωτογραφία αυτή μου θυμίζει ανέμελες στιγμές.. τη φάτσα μου την ξέρετε! Να χαμογελάτε!», ανέφερε η κ. Παπαχρήστου.

«Μετά από σχεδόν τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, εντάσεις, χαρές, λυπες, δημιουργικά events, κοινωνικές πρωτοβουλίες, συνεργασίες με δεκάδες εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα.  Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συνεργασία και την υπομονή. Έμαθα πολλά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», γράφει ο κ. Εφραιμίδης.