Παραμένουν στη NOVA τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας

Παραμένουν στη NOVA τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά την τριετία 2020-2023

Για τρεις ακόμη σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι και το 2022-'23, όλοι οι αγώνες της Euroleague θα προβάλλονται μέσα από τα κανάλια της NOVA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Novasports παραμένει η ελληνική έδρα της EuroLeague μέχρι το 2023.

Η Novasports, ο κάτοχος δικαιωμάτων της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα παραμείνει η χώρα που θα φιλοξενεί τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ στην Ευρώπη και μέσα στην επόμενη δεκαετία μετά την υπογραφή τριετούς επέκτασης του συμβολαίου. Η Novasports είχε ένα ακόμα χρόνο τα δικαιώματα και με τη νέα συμφωνία θα μεταδίδει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23.

Η Novasports, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Νova, του κορυφαίου πάροχου υπηρεσιών πακέτων οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με την Euroleague για σχεδόν δύο δεκαετίες: «Τα κανάλια Novasports συνεχίζουν να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στις μεταδόσεις και να προσφέρουν στους φίλους του μπάσκετ μια εντυπωσιακή εμπειρία» δήλωσε ο ο Τζόρντι Μπερτομέου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague ενώ συνέχισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είχαμε μια τόσο μακρά και εποικοδομητική σχέση με τα κανάλια Novasports. Είμαστε πολύ πιο ευτυχείς που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να υπολογίσουμε σε αυτούς ως συνεργάτη μας για άλλα τρία χρόνια».