Η στιγμή που η Σία Κοσιώνη «λύγισε» ακούγοντας τη σπαρακτική έκκληση νεαρής που έψαχνε τη μητέρα της

Η στιγμή που η Σία Κοσιώνη «λύγισε» ακούγοντας τη σπαρακτική έκκληση νεαρής που έψαχνε τη μητέρα της

Οι οικογενειακές τραγωδίες από τη φωτιά στο Μάτι δεν είχαν τέλος τον Ιούλιο του 2018

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος. Τον Ιούλιο του 2018 η μανία της φωτιάς έκαψε το Μάτι και πήρε μαζί της 102 ψυχές.

Τα κανάλια είχαν προσαρμόσει το πρόγραμμα τους για να δίνουν όλες τις εξελίξεις ζωντανά.

Η Σία Κοσιώνη, στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ άκουγε τη σπαρακτική έκκληση μιας νεαρής η οποία έψαχνε απεγνωσμένα τη μητέρα της ενώ λίγες μέρες μετά μετά ταυτοποιήθηκε η σορός της.

«Ψάχνουμε την μαμά μου, δεν την βρίσκουμε πουθενά, έχουμε ψάξει παντού. Σε όλα τα νοσοκομεία, τα νεκροτομεία. Παντού έχουμε πάρει, την πυροσβεστική, κανένας δεν ξέρει. Η μητέρα μου αρχικά είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι. Δεν μπορούσε να βγει. Τηλεφώνησα εγώ. Κάποιος απάντησε το τηλέφωνο, δεν ήταν εκείνη. Άκουγα που ουρλιάζανε. Δεν ξέρω ποιος ήταν. Μετά ξαναμίλησα, πήρα τηλέφωνο ξανά και μου απάντησε ένας κύριος. Μου είπε ότι είναι μαζί της, ότι έχει κάποια εγκαύματα αλλά είναι καλά. Μετά ξαναμίλησα μαζί της, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Και μετά από εκεί και πέρα δεν ξανά μιλήσαμε. 21:06 μίλησα τελευταία φορά μαζί της» ακούγεται η νεαρή κοπέλα να λέει και η Σία Κοσιώνη «λύγισε».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: