Ανανεωμένος και με πρόσωπο-έκπληξη αναμένεται ο δεύτερος κύκλος του GNTM

Ανανεωμένος και με πρόσωπο-έκπληξη αναμένεται ο δεύτερος κύκλος του GNTM

Το δυνατό «χαρτί» του Star θα ενισχυθεί

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας, Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει ήδη. Το δυνατό «χαρτί» του Star, το οποίο θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, πρόκειται να ενισχυθεί προκειμένου να κατακτήσει ξανά τις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Οι παίκτριες έχουν ήδη επιλεγεί και έχουν ξεκινήσει ήδη να διαγωνίζονται και να δοκιμάζουν τις αντοχές τους στις απαιτητικές δοκιμασίες.

Το Greece’s Next Top Model, τη νέα σεζόν θα έχει ακόμα πιο σκληρές δοκιμασίες οι οποίες θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα τα επίδοξα και φιλόδοξα μοντέλα.

Εξάλλου πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες οι παίκτριες του Greece’s Next Top Model έπρεπε να ποζάρουν με χάρη σε ένα κινούμενο επί της Λεωφόρου Κηφισίας, φορτηγό ενώ ταυτόχρονα έκαναν... ντουζ.

Στην κριτική επιτροπή δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές, ωστόσο αναμένεται να υπάρχει και ένα πρόσωπο-έκπληξη στο παιχνίδι με χρόνια καριέρα στις πασαρέλες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό το οποίο θα συμβουλεύει τα κορίτσια.