Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor

Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor

Πώς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή;

Το Survivor ρίχνει «αυλαία» την Κυριακή 30/06, οπότε και το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

Οι παίκτες, «ταξίδεψαν» επί πέντε μήνες σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα, νεύρα και σκληρούς στίβους μάχης. Αυτό το ταξίδι, την ερχόμενη Κυριακή θα φτάσει στο τέλος του και δυο από τους διαγωνιζόμενους, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα αναδειχθούν νικητές και θα φύγουν αγκαλιά με τον τίτλο του Survivor 2019 και με το χρηματικό έπαθλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ: Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκο Κοσμά και Αφροδίτη Σκαφίδα, σε ζωντανή μετάδοση.

Στο πλευρό των παικτών θα βρεθούν φυσικά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Συγγενείς και φίλοι θα μοιραστούν με το κοινό και τον Γιώργο Λιανό όμορφες και συγκινητικές στιγμές.

Οι φιναλίστ θα θυμηθούν τις πιο ωραίες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Τι θα δούμε απόψε

Μέσα από τον αγώνα της κατάταξης, απόψε, θα βγει ο νικητής που παίρνει το εισιτήριο για τους δύο του τελικού οι οποίοι και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Παράλληλα θα ξεκινήσει μία ψηφοφορία με τους άλλους τρεις που θα τεθούν στη κρίση του κοινού για 48 ώρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ.

Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.