Η καθημερινή σειρά που σαρώνει στην Τουρκία προσγειώνεται στον ΣΚΑΪ

Η καθημερινή σειρά που σαρώνει στην Τουρκία προσγειώνεται στον ΣΚΑΪ

Τα media της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για το πιο καυτό τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς

Οι σταθμοί έχουν κάνει στροφή στη μυθοπλασία και ο ένας μετά τον άλλον «κλείνουν» σειρές προκειμένου να τις εντάξουν στο τηλεοπτικό της πρόγραμμα.

Ο ΣΚΑΪ, ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης, μια μέρα μετά τις εκλογές, μια καθημερινή σειρά η οποία σαρώνει στην Τουρκία.

Πρόκειται για τον «Φτερωτό θεό», μια ανάλαφρη ερωτική κομεντί η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.50.

Η συγκεκριμένη σειρά είναι το απόλυτο τηλεοπτικό hit στην Τουρκία και σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται με πρωταγωνιστές δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους και σύμφωνα με τα media της γειτονικής χώρας το πιο καυτό τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς.

Η ιστορία

Στην ιστορία, το ζευγάρι, είναι ο Τζαν και η Σανέμ. Εκείνος είναι ο τύπος του άντρα που αναζητά σε κάθε του βήμα την περιπέτεια, ξεχωρίζει για το αντισυμβατικό του πνεύμα, το χιούμορ και την περιπαικτική του διάθεση σε όλα όσα συμβαίνουν. Εκείνη είναι ένα νέο κορίτσι, χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια. Αναζητά στη ζωή της πολλά περισσότερα από έναν γάμο για να νιώσει ολοκληρωμένη και ασφαλής.

Η Σανέμ βάζει στόχο να ανεξαρτητοποιηθεί από το συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και το καταφέρνει. Ο νεανικός ενθουσιασμός της νικά όλα τα εμπόδια. Ο Τζαν προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια, ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας την οποία διευθύνει ο γιάπης αδελφός του. Η Σανέμ προσλαμβάνεται στην εταιρεία και σε ένα χαρούμενο, ευφάνταστο, δημιουργικό σκηνικό ο «Φτερωτός Θεός» ρίχνει τα πρώτα του βέλη.

Από εκεί και μετά οι περιπέτειες, τα ευτράπελα, η χαρά, τα εμπόδια που εμφανίζονται εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και μας παρασέρνουν στην τρέλα και τον ενθουσιασμό του απόλυτου έρωτα.

Όπως αυτούς που γεννιούνται τα καλοκαίρια.