Survivor: Η αποχώρηση και ο τσακωμός του Μπορά με την Δήμητρα

Survivor: Η αποχώρηση και ο τσακωμός του Μπορά με την Δήμητρα

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης

Την τελευταία αποχώρηση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αλλά και έναν απίστευτο τσακωμό μεταξύ Δήμητρας και Μπορά.

Ο Παναγιώτης έφτασε μια «ανάσα» από τον μεγάλό τελικό του Survivor, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε.

Ήταν υποψήφιος με την Δήμητρα, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι έφυγε.

Νωρίτερα, η Άσπρη ομάδα κέρδισε και το δέυτερο αγώνισμα της ασυλίας, γλιτώνοντας την αποχώρηση κάποιου παίκτη.

Βγήκαν… μαχαίρια για τη Δήμητρα – «Μια κοπελίτσα δεν είναι ωραίο να βρίζει»

Oι καβγάδες στο Survivor δεν έχουν τελειωμό. Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Δήμητρα Βαμβακούση ήρθε σε σύγκρουση με τον Μπόρα, σε έναν τσακωμό μεγάλης διάρκειας.

Η ένταση ξεκίνησε στην αρχή του αγωνίσματος όταν ο Μπόρα άρχισε να φωνάζει στην Δήμητρα για να την αποσυντονίσει τη στιγμή που η παίκτρια βρισκόταν στον τελικό στόχο. Εκείνη φανερά εκνευρισμένη του είπε να σκάσει κι εκείνος έγινε έξαλλος. Οι δύο παίκτες συνέχισαν να φωνάζουν ο καθένας στην ομάδα του και λίγο αργότερα το θέμα έφτασε στον Σάκη Τανιμανίδη με τον Μπόρα να εύχεται ολόψυχα στην Δήμητρα να μην καταφέρει να περάσει στον τελικό.

Η συμπεριφορά αυτή της Δήμητρας σχολιάστηκε από τους αντιπάλους της και την επόμενη μέρα.

«Μια κοπελίτσα δεν είναι ωραίο να βρίζει. Δεν ήμουν ποτέ κοντά της. Έβλεπα πράγματα που με κρατούσαν σε απόσταση» ανέφερε ο Νίκος Κοσμάς, σε συζήτηση που είχε με την Αφροδίτη Σκαφίδα στην καλύβα.

«Δεν μ’αρεσε αυτό που έκανε η Δήμητρα. Εμένα με ειρωνεύτηκε, με είπε κοντή. Την πήρα μαζί μου στην επικοινωνία και δεν μου είπε ούτε ένα ευχαριστώ» πρόσθεσε η Αφροδίτη.

«Ναι μπορεί να μίλησα κάπως και παραδέχομαι ότι είναι λάθος. Ο Μπόρα δεν παραδέχεται ότι αυτό που κάνει είναι λάθος» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση, αναφερόμενη στο περιστατικό, στην κάμερα της παραγωγής ενώ ο Μπόρα τόνισε πως φαίνονται οι χαρακτήρες και των δυο.