Η Σάλμα Χάγιεκ σε δράμα φαντασίας της Amazon

Η Σάλμα Χάγιεκ σε δράμα φαντασίας της Amazon

Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Όουεν Γουίλσον

Ο Όουεν Γουίλσον και η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στην επιστημονικής φαντασίας δραματική ταινία «Bliss» των Amazon Studios και Endgame Entertainment.

Ο Μάικ Κεχίλ σκηνοθετεί την ταινία που γυρίζεται τώρα στο Λος Άντζελες και την Κροατία. Ο Όουεν Γουίλσον υποδύεται τον πρόσφατα διαζευγμένο Γκρεγκ, η ζωή του οποίου καταρρέει, όταν συναντά μία σαγηνευτική γυναίκα, την Ίζαμπελ (Σάλμα Χάγιεκ), η οποία ζει στους δρόμους και είναι πεπεισμένη ότι ο μολυσμένος, ρημαγμένος κόσμος γύρω τους δεν είναι πραγματικός.

Η Ίζαμπελ ισχυρίζεται ότι ζουν σε μια άσχημη, σκληρή παγκόσμια προσομοίωση μέσα στον όμορφο, ειρηνικό, πραγματικό κόσμο της ευδαιμονίας. Ο Γκρεγκ σταδιακά ανακαλύπτει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια στην άγρια θεωρία της. «Ο Μάικ Κεχίλ είναι ένας λαμπρός αφηγητής που έχει τη δική του μοναδική ικανότητα να μεταφέρει στην οθόνη μία πραγματικά υψηλή ιδέα με έναν βαθύ εκφραστικό τρόπο που έχει απήχηση στο κοινό» ανέφερε σε δήλωσή του ο Τεντ Χόουπ, επικεφαλής ταινιών των Amazon Studios., σύμφωνα με το THR

Ο Τζέιμς Ντ. Στερν από την Endgame Entertainment είναι ο παραγωγός της ταινίας και οι Λούκας Σμιθ και Μάρσα Σουίντον είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.