Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» της σέξι Μπακοδήμου στον τελικό του Power of Love

Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» της σέξι Μπακοδήμου στον τελικό του Power of Love

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της στο φινάλε του ριάλιτι παιχνιδιού

Το Power of Love φτάνει στο τέλος του. Οι φιναλίστ φόρεσαν τα καλά τους και μπήκαν για μια τελευταία φορά στο σπίτι της αγάπης.

Οι εμφανίσεις τους, όπως σε κάθε Gala, εντυπωσιακές, όμως αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει στον τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού ένα αρκετά στενό φόρεμα με πολλές διαφάνειες.

Οι παίκτες όταν την αντίκρισαν δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για αυτό που έβλεπαν.

Η Μαρία Μπακοδήμου στην έναρξη του τελικού αφού καλωσόρισε τους παίκτες είπε: «Γεια σας έχω το ένα έπαθλο, σε λίγο και το άλλο! Καλώς ήρθατε στον τελικό του Gala του Power of love 2.

έρασαν έξι μήνες χωρίς να το καταλάβουμε, πέρασαν πάρα πολλά πρόσωπα από εδώ, τα πιο δυνατά έμειναν και είναι εδώ και ήταν μία διαφορετική χρονιά. Πέρυσι είχαμε περισσότερους έρωτες και φέτος περισσότερες ίντριγκες και στρατηγικές. Σήμερα λοιπόν ένα κορίτσι και ένα αγόρι θα είναι νικητές του Power of love».

Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια φώναξε μέσα στο πλατό, τον Χουσεΐν ώστε να της φέρει το δεύτερο έπαθλο και ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για εκείνον δημόσια. «Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα Χουσείν. Σ’αγαπώ Είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε.» είπε η Μαρία Μπακοδήμου συγκινημένη.